Agència de l'Habitatge de Catalunya

La Generalitat publica el model d'inscripció al Registre de pisos buits

query_builder   27 març 2015 14:16

event_note Nota de premsa

La Generalitat publica el model d'inscripció al Registre de pisos buits

És una de les mesures que preveu Decret llei de mesures urgents en matèria d’habitatge que el Govern va aprovar aquesta setmana per conèixer amb exactitud els habitatges buits existents a Catalunya i reforçar l’aplicació de l’impost dels pisos buits i l’activitat sancionadora municipal
La Generalitat ha publicat el model d’inscripció al Registre de pisos buits per desplegar el Decret llei de mesures urgents  en matèria d’habitatge. En aquest Registre, de caràcter administratiu,  i que dependrà de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya s’hi han d’inscriure els habitatges adquirits en un procés d’execució hipotecària i que estiguin desocupats o ocupats sense contracte.
 
Els titulars dels habitatges que es trobin en aquesta situació, tenen 3 mesos de termini per fer la inscripció al Registre (fins al 27 de juny de 2015), des de  la data d’entrada en vigor del decret llei 1/2015.
 
Aquesta és una primera mesura, ja que un cop s’hagi aprovat el Reglament de desplegament del Decret llei de mesures urgents  en matèria d’habitatge s’hauran d’inscriure en el Registre tots els habitatges desocupats de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 29

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia