• “El Govern de la Generalitat decidirà en el 2021 el futur de la C-32 sense cap condicionant”, ha dit el titular de Territori i Sostenibilitat
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat avui, durant l’anunci de la millora de l’accessibilitat de l’estació de Premià de Mar, que "la concessió de la C-32 al Maresme acaba el 2021". Vila ha aclarit, en aquest sentit, que les obres d'allargament entre Blanes i Lloret en cap cas han alterat el marc concessional, que s'esgota l'any 2021. El titular de Territori i Sostenibilitat ha reiterat que els treballs que s'estan duent a terme al llarg de tot el corredor del Maresme han d'induir més trànsit a la via i així finançar-ne el cost.
 
Cal recordar que l'actual marc concessional és fruit d'un acord de govern aprovat pel Govern de la Generalitat l'any 2009 i concretat en un conveni amb la concessionària el gener del 2010. En aquest sentit, aquest marc estableix que les obres que ha de finançar la concessionària es compensaran amb l'increment del trànsit induït o amb una compensació econòmica al final de la concessió.
 
Per tant, “en el 2021 el Govern de la Generalitat decidirà el futur de la C-32 sense cap condicionant”, ha dit Vila.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 51