• El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha presidit aquesta tarda, al Masnou (el Maresme), l’acte de col·locació de la primera de les obres d’ampliació del Complex Esportiu Municipal i inici de les obres del Parc Vallmora
El conseller ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Pere Parés, i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras. Després de visitar el poliesportiu, s’ha traslladat als terrenys de la nova construcció on s’ha fet l’acte de col·locació de la primera pedra. Durant el parlament que ha conclòs l’acte, el conseller Homs ha volgut reivindicar aquest tipus d’actes perquè són “una excusa per fer reflexions que si no fem de tan en tan podem perdre la perspectiva del sentit del temps i d’allò que vivim”. Segons Homs, “aquest acte d’avui expressa el moment on som com a país” que ha viscut en “un context molt aspre” durant anys i ara “comencem a estar en la situació final” de les dificultats. “Tinc la sensació que un cert canvi de tendència de la situació dura hi és” i això és el que fa que “ens atrevim a assumir un compromís”com la construcció d’aquest nou equipament, ha reblat Homs.
 
L’ampliació del Complex Esportiu del Masnou i la urbanització del Parc de Vallmora suposarà una inversió conjunta de quasi 3 milions d’euros. La construcció del Complex permetrà, en un termini de dos anys, disposar d’un nou pavelló doble que donarà resposta a la població creixent. Per la seva part, la urbanització del Parc de Vallmora suposarà disposar d’una nova zona verda de 55.500 metres quadrats.