Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.33 hores d’aquesta matinada, d’un incendi a l’interior d’un pis de la plaça Anselm Clavé, número 12, de Cardedeu.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat un total de sis dotacions dels Bombers (l’autoescala, tres camions i dos vehicles lleugers de comandament i coordinació). El foc, que a les 04.32 hores ja s’ha donat per controlat, ha cremat la cuina i la resta del pis ha quedat afectat pel fum. A l’interior de l’habitatge hi havia dues persones, una de les quals, un home de 55 anys, en estat inconscient. Els efectius sanitaris juntament amb bombers li han fet les maniobres RCP (Reanimació Cardio Pulmonar) però no s’ha pogut recuperar i ha resultat mort. L’altre persona, una dona de 49 anys ha estat evacuada a l’Hospital de Granollers amb una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) per intoxicació lleu pel fum i crisi d’ansietat. El SEM ha desplaçat un total de dues unitats.
 
Com a mesura preventiva s’ha desallotjat tot el bloc de veïns de l’edifici, de quatre plantes d’alçada amb quatre pisos per planta: en total 22 persones. Poc després de les 05.30 hores, quan ja s’ha donat per controlat l’incendi i s’ha ventilat i inspeccionat tota l’escala de l’immoble, els veïns ja han pogut començar a tornar als seus domicilis.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat cinc patrulles del Cos dels Mossos d’Esquadra, a més d’efectius de la Policia Local.