• El conseller, Santi Vila, i l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, es reuneixen per tractar sobre el projecte del perllongament del carrer dels Fusters fins a l’enllaç Vilanova Nord de la C-37
 
  • Els treballs estan en licitació per un import de prop de 400.000 euros i començaran el juny vinent
Santi Vila reunió Vilanova Camí
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i l’alcaldessa de Vilanova del Camí, s’han reunit per a tractar sobre el projecte de millora de la connexió de Vilanova del Camí amb la ronda Sud d’Igualada (C-37). El Departament ha iniciat aquests dies la licitació de les obres per un import de prop de 400.000 euros. Es preveu que els treballs comencin el juny vinent, amb un termini d’execució de tres mesos.
 
Les obres consistiran en la construcció d’un vial, a partir del perllongament del carrer dels Fusters de Vilanova del Camí, que connecti amb una de les rotondes que formen l’enllaç Vilanova Nord de la ronda Sud d’Igualada. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la connectivitat de la trama urbana de Vilanova del Camí, en concret, dels barris de la Pau i de Santa Llúcia, tant amb la ronda com amb Barcelona. L’obra s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Vilanova del Camí.
 
El nou vial tindrà una longitud de 175 metres i una amplada de 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres cadascun. A més de la formació i pavimentació d’aquest vial, les obres inclouran:
 
-       Elements per a facilitar el drenatge
-       Adequació de la senyalització vertical i horitzontal
-       Restitució de camins que quedin afectats
-       Estesa de terra vegetal i hidrosembra de talussos.
 

2  

Imatges

Mapa

Mapa 268

Fotografia reunió

Fotografia reunió 228

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 390