Palau Robert

Els millors tenors del món comparteixen fotos i vivències en una exposició al Palau Robert

Fotografies de Johannes Ifkovits/Opera Rifko Verlag

query_builder   30 març 2015 13:53

event_note Nota de premsa

Els millors tenors del món comparteixen fotos i vivències en una exposició al Palau Robert

Fotografies de Johannes Ifkovits/Opera Rifko Verlag

El Festival Castell de Peralada homenatja la figura del tenor amb l’exposició “Els millors tenors del món”, que es presenta fins al 26 d’abril, al Jardí del Palau Robert. La mostra es basa en el llibre del mateix nom en què 44 tenors de prestigi mundial parlen de les seves carreres, costums i secrets, i comparteixen fotografies privades.
palaurobert
L’exposició, que arriba de la mà del Festival del Castell de Peralada, aplega 18 fotografies de Johannes Ifkovits, que també és l’autor dels textos, i de l’Òpera Rifko Verlag. La mostra compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, i els ajuntaments de Barcelona, Girona i Roses.  En són els comissaris Johannes Ifkovits i Laia Tous.
Els protagonistes de la mostra són: Roberto Alagna,  Giacomo Aragall,  Fabio Armiliato,  Piotr Beczala, Lawrence Brownlee,  Joseph Calleja,  Javier Camarena,  José Carreras, Plácido Domingo, Giuseppe Filianoti,  Juan Diego Flórez,  Vittorio Grigolo, Yosep Kang , Jonas Kaufmann,  Neil Shicoff,  Ramón Vargas,  Rolando Villazón i  Klaus Florian Vogt.
Els tenors són protagonistes destacats en l’òpera. Cap altre tipus de veu inspira l’audiència a anar a l’òpera com la d’un tenor. Els compositors sempre els han reservat les seves millors músiques i són els encarregats de seduir  amb el seu cant apassionant,  i resulta difícil pensar en una òpera sense ells.
Després del Palau Robert, l’exposició es presentarà a Girona, durant el Temps de Flors, Roses i Peralada, durant el festival.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia