El conseller Pelegrí i amb l'equip de la Fundació CRAM
El conseller Pelegrí i amb l'equip de la Fundació CRAM
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, s’ha desplaçat avui al Prat de Llobregat  acompanyat pel director general de Medi Natural, Antoni Trasobares, de la directora Territorial, Neus Ferreté i del subdirector d'Espais protegitsi Biodiversitat, Paco Cano,per visitar la Fundació per la conservació (CRAM).
 
El conseller,  que ha visitat les instal.lacions de la mà del president , Josep Lluís Pal, així com de tot l'equip de la Fundació CRAM i altres responsables del Dept. ha agraït "l'esforç i dedicació del CRAM a la conservació i seguiment de la biodiversitat marina a Catalunya i la bona entesa i col.laobració que manté amb la Xarxa de Rescat de Fauna marina i la resta d'àmbits del DAAM implicats en l'àmbit de la gestió de la biodiversitat."
 
La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. Les seves línies d’actuació són la clínica i rescat de fauna marina , la investigació i conservació d’espècies i ecosistemes marins , i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans.
 
 
 
Josep Ma Pelegrí i Josep Lluís Pal, president de la Fundacio CRAM durant la visita a les instal.lacions
Josep Ma Pelegrí i Josep Lluís Pal, president de la Fundacio CRAM durant la visita a les instal.lacions
El CRAM col.labora amb la Xarxa de Rescat de fauna marina que és el grup de treball del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural que treballa per a la protecció i conservació de la fauna marina amenaçada de Catalunya.
La xarxa, integrada per tècnics de fauna i Agents Rurals, té com a objectiu principal establir un sistema àgil de rescat de fauna marina i donar assistència als animals vius. Es tracta, a més, d’identificar les causes de mortalitat garantint una recollida de dades organitzada per conèixer més i millor la biodiversitat marina a Catalunya.
 
A nivell de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims en el marc d’una assistència tècnica, el CRAM col.labora amb en el seguiment de la Xarxa de vigilància d’herbassars avaluant l’estat de les praderies de Posidònia oceànica.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

2  

Fitxers adjunts

f1

f1
JPG | 411

f2

f2
JPG | 321