Drets Socials

Benestar Social i Família comença a adjudicar les places del programa d'activitats de lleure per a joves "L'estiu és teu!"

El número a partir del qual es repartiran les 9.193 places és el 3.987

query_builder   1 abril 2015 12:22

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família comença a adjudicar les places del programa d'activitats de lleure per a joves "L'estiu és teu!"

El número a partir del qual es repartiran les 9.193 places és el 3.987

El Departament de Benestar Social i Família ha començat a adjudicar les 9.193 places del programa d’activitats de lleure per a joves d’entre 5 i 16 anys “L’estiu és teu!”, després del sorteig celebrat aquest matí davant notari per triar el número a partir del qual es distribuiran les places en funció de les preferències dels preinscrits. El número escollit a l’atzar ha estat el 3.987.
 
Al llarg d’avui, les persones que s’hagin preinscrit al programa rebran un correu electrònic o podran consultar el web www.xanascat.cat/estiuesteu per conèixer l’estat de la seva petició. El número del sorteig serà el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent.
 
Les persones que hagin quedat en llista d’espera podran autoadjudicar-se les places disponibles de manera directa des del portal de preinscripcions a partir del 15 d’abril.
 
Les estades d’esports i idiomes a L’Escala i Coma-ruga, les més sol·licitades
 
Després del sorteig el director general de Joventut, Toni Reig, que durant l’acte ha donat a conèixer que les estades més sol·licitades han estat les que combinen esports i idiomes als albergs de L’Escala i Coma-ruga (durant 10 dies) als torns del mes de juliol.
 
Per tipologia, les estades que han acumulat més demanda de places són les que fomenten l’aprenentatge d’idiomes: anglès, francès o alemany, ja sigui en les estades d’idiomes pròpiament dites, amb el 20% de les sol·licituds; o les estades que combinen idiomes amb esport, amb el 53%.
 
Per demarcacions, els albergs que més sol·licituds han acumulat són els de Girona, amb el 41% de les preinscripcions. A cotinuació se situen els albergs del Camp de Tarragona (27%), Barcelona (19%), Lleida (7%) i Terres de l’Ebre (6%). Finalment, el període més demandat ha estat el mes de juliol (91% de preinscripcions), seguit de l’agost (6%) i setembre (3%).
 
El programa “L’estiu és teu!” ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 16 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Les modalitats d’estades a escollir són: música (12 estils i 23 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet, handbol, judo i posa’t en forma), multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura, excursionisme i descoberta de Barcelona.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia