Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Adjudicació i inici de les obres de millora del camí d'accés a Cortàs i Éller (Bellver de Cerdanya) des de la N-260

query_builder   2 abril 2015 11:31

event_note Nota de premsa

Adjudicació i inici de les obres de millora del camí d'accés a Cortàs i Éller (Bellver de Cerdanya) des de la N-260

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública instrumental Infraestructures.cat, ha adjudicat l’execució de les obres de ‘millora i pavimentació del camí d’accés als nuclis rurals de Cortàs i Éller, terme municipal de Bellver de Cerdanya’, amb un import de 631.996,11 €.
 
L’inici de l’actuació és en el punt quilòmetre: 195+500 de la N-260, essent un camí que dóna servei a l’abocador comarcal de la Cerdanya i als pobles de Cortàs i Éller, amb una llargada total de 8,05 quilòmetres.
 
El projecte aprovat per part del DAAM preveu donar una solució tècnica nova i definitiva, incidint bàsicament en la correcció de les patologies que presenta el ferm actual, mitjançant la seva rehabilitació i reforç, i, així, es va dividir en quatre fases d’actuació o trams, i on l’Ajuntament de Bellver executarà els trams 0 i 2, i el DAAM els trams 1 i 3.
 
L’actuació del Departament serà sobre un total de 4,59 quilòmetres, i les obres més importants seran les corresponents a: moviment de terres, drenatges longitudinals i transversals, estructures i murs, afermat i pavimentació, senyalització, proteccions i reposició de serveis afectats.
 
El termini d’execució previst és de 5 mesos i l’inici es preveu per al proper mes de maig, una vegada s’hagi signat el contracte d’adjudicació.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia