FOTO WEB
Un moment de la trobada.
 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha organitzat la setena edició de l’Escola d’hivern de l’assessorament amb l’objectiu de donar suport i estimular el treball en xarxa de les entitats que actualment presten serveis d’assessorament a les empreses agràries catalanes.
 
Una setantena de persones van assistir a la trobada, celebrada el passat 24 de març, a Barcelona, i que tenia com a objectiu fer balanç de la implementació del sistema en el període 2007-2013, i explicar i debatre el full de ruta del projecte per al proper període 2014-2020. Així mateix, s’hi va presentar la ‘Guia de bones pràctiques d’assessorament’, que pretén oferir a les entitats d’assessorament una eina pràctica, propera i senzilla d’autocontrol, per a la millora contínua de les entitats d’assessorament agrari, i que permetrà garantir un servei estàndard i de qualitat per a totes les explotacions agràries de Catalunya.
 
D’altra banda, es va explicar les possibilitats que ofereix la mesura de cooperació per a la innovació també inclosa en el nou Programa de Desenvolupament Rural (PDR).
 
Val a dir que aquesta edició també ha comptat amb una ponència de presentació de les darreres novetats relatives a la gestió de les dejeccions ramaderes
 
L’assessorament és un servei d’assistència tècnica i empresarial a les empreses agràries catalanes que contribueix a la millora de la seva competitivitat. Inclou les àrees de coneixement relacionades amb la producció agrícola, producció ramadera, transformació, comercialització, gestió empresarial, diversificació de l’economia agrària, gestió ambiental i condicionalitat. Actualment, hi ha un total de 108 entitats inscrites en el registre d’entitats d’assessorament agrari de Catalunya.
 
Per a més informació consulteu l’Oficina de l’assessorament a RuralCat:
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
                                                                  

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la trobada.

Imatge de la trobada.
JPG | 2672