• El SEM ha evacuat un home en estat crític per inhalació de fum a Reus (Baix Camp)

 

  • A Terrassa (Vallès Occidental) cinc ferits han estat traslladats de manera preventiva
 
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 07.34 hores, l’avís d’un incendi d’habitatge al carrer Rourell, número 8, de Reus (Baix Camp).
 
El foc ha afectat la cuina d’un pis de la cinquena planta i ha quedat extingit poc abans de les vuit del matí. En les tasques d’extinció han treballat cinc dotacions dels Bombers (quatre camions i un vehicle de comandament).
 
Un home de 21 anys ha quedat ferit com a conseqüència de l’incendi, ja que ha patit una intoxicació greu per fum. Ha estat atès i traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques que, en un primer moment ha decidit traslladar-lo a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, però després de valorar la seva gravetat, han decidit derivar-lo a la cambra hiperbàrica de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.
 
D’altra banda, cinc persones han estat afectades en un altre incendi d’habitatge en aquest cas a Terrassa (Vallès Occidental), l’avís del qual s’ha rebut a les 11.42 hores. En l’incendi ha cremat la campana extractora de la cuina d’un pis situat a l’Avinguda Jacquard, número 70. Segons les informacions facilitades pel SEM, cinc persones han estat evacuades com a mesura preventiva; dos a l’Hospital Mútua de Terrassa i tres a l’Hospital de Terrassa.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 2 d’abril de 2015
14.30 hores