· Els mossos van realitzar dues entrades i perquisicions en domicilis del barri de Camp Clar de Tarragona on van comissar 51 grams d’heroïna
Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona, amb la participació d’efectius de Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Canina (UCAN), van detenir el passat 26 març, tres dones i dos homes, d’entre 20 i 50 anys d’edat, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
La investigació policial es remunta al passat mes de gener quan els mossos van tenir coneixement que des de dos domicilis, situats al barri de Camp Clar de Tarragona, possiblement s’estava distribuint substàncies estupefaents.
 
La investigació va concloure la matinada del passat 26 de març amb dues entrades i perquisicions en els domicilis investigats, situats al carrer Riu Brugent de Camp Clar.
 
Durant l’escorcoll van intervenir 51 grams d’heroïna, que una de les detingudes va llençar per la finestra quan va entrar la policia al domicili, una balança de precisió, diners en efectiu fraccionats, material per manipular i distribuir les substàncies estupefaents, diverses llibretes amb anotacions de compradors i preus de venda al públic de la droga així com diversos electrodomèstics i joies.
 
Tot seguit, amb els diferents indicis i proves incriminatòries, els Mossos d’Esquadra van detenir les tres dones i els dos homes que en aquell moment es trobaven a l’interior dels domicilis com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Els Mossos d’Esquadra calculen que la droga intervinguda, venuda al detall, ascendiria a uns 7.000 euros aproximadament.
 
La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts en els domicilis dels detinguts.
 
El detinguts, amb nombrosos antecedents policials per salut pública, van passar a disposició judicial el 28 de març al Jutjat d’Instrucció núm.3 de Tarragona i el jutge va decretar per tots ells la seva llibertat amb càrrecs.
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 3 d’abril de 2015