Tots els interessats a participar en aquesta setmana de promoció de la producció i de l’alimentació ecològica ja poden presentar les seves propostes d’activitats
 
 
La Setmana Bio per a l’alimentació ecològica, que enguany se celebrarà del 29 de maig al 7 de juny, comptarà amb tot un seguit d’activitats programades arreu del territori català, amb la finalitat de promoure i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques entre la ciutadania, i difondre-les i promocionar-les sota una marca comuna.
 
Entre les activitats que es van incloure en el programa de les dues edicions anteriors, s’hi podien trobar xerrades divulgatives i tècniques, tastos de productes ecològics, activitats infantils, visites guiades a explotacions i empreses certificades, menús especials en restaurants, etcètera.
 
Totes les persones i entitats que vulguin participar en el programa d’enguany, organitzant alguna activitat de promoció, poden proposar-la al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), que des de l’any 2013 organitza aquest esdeveniment.
 
Les propostes s’han de vehicular a través dels dinamitzadors territorials de la producció ecològica del Departament, que s’encarregaran de rebre-les i fer-ne el seguiment. Així, i en funció de quina sigui la comarca on es pensa realitzar l’activitat, els seus promotors hauran de contactar amb la persona de referència en la mateixa, que s’encarregarà de recollir les propostes i, gràcies a l’experiència adquirida en les dues edicions anteriors, poden ajudar a definir millor les actuacions, amb l’objectiu que tinguin l’èxit desitjat. Igualment, i conjuntament amb els promotors, duran a terme el seguiment del seu desenvolupament. Les propostes d’activitats es podran presentar fins el dia 30 d’abril.
 
Tanmateix, també hi ha l’opció de poder enviar les actuacions via web, a través del portal de la producció agroalimentària ecològica. En aquest cas, la data límit per a presentar-les serà el dia 15 de maig, tot i que les activitats proposades després del 30 d’abril només figuraran en l’agenda de la pàgina web de la Setmana Bio, i no figuraran en els programes comarcals d’activitats que es puguin imprimir i difondre en paper.
 
Per a més informació, us podeu adreçar a l’apartat web específic de la Setmana Bio: http://pae.gencat.cat/setmanabio. També es proposa utilitzar  l’etiqueta, coixinet  o hashtag #SetmanaBio
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.