Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa japonesa Amada inverteix 1 milió d'euros en una nova planta a Gavà i crea 15 llocs de treball en tres anys

query_builder   8 abril 2015 15:18

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa japonesa Amada inverteix 1 milió d'euros en una nova planta a Gavà i crea 15 llocs de treball en tres anys

 

  • El secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, ha inaugurat aquest matí la nova seu de la filial catalana a Gavà des de la que donarà servei comercial i tècnic als clients de la península ibèrica.
 
  • Per aquest projecte, la filial catalana del grup, Amada Maquinària Ibérica, ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya.
 
  • El grup Amada, un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl·lica per a la indústria, compta amb prop de 6.500 treballadors a més de 80 filials situades a 70 països d’arreu del món.
 
El secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, ha inaugurat aquest matí la nova seu de la multinacional japonesa Amada a Gavà, des d’on donarà servei comercial i tècnic als clients de la península Ibèrica. Juntament amb el secretari general, han participat a l’acte el president del grup Amada, Mitsuo Okamoto; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; i el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuchi; entre d’altres personalitats.
 
En aquest projecte, la filial catalana del grup, Amada Maquinària Ibérica, ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat.
 
El secretari general Xavier Gibert ha explicat que “la inauguració de la nova seu corporativa d'Amada representa per a nosaltres una ratificació de l'aposta de l'empresa per Catalunya i de la seva confiança en el nostre país". Gibert ha afegit que "en un món globalitzat, aquesta confiança és molt important ja que ratifica l'aposta del govern de la Generalitat per tornar a dotar a la indústria del pes que li pertoca i que mai hauria d'haver perdut”.
 
La multinacional japonesa ha invertit un milió d’euros en aquesta nova seu que substitueix i amplia la que fins ara tenia a Cornellà i en tres anys preveu crear 15 llocs de treball que s’afegiran als 35 amb els que compta actualment. El canvi d’ubicació no és només un canvi físic, sinó que també representarà un canvi d’estratègia amb l’objectiu de millorar el posicionament de l’empresa davant el client. La filial de Gavà, que depèn directament de la central europea amb seu al Regne Unit, donarà servei de venda, post-venda, estampació i adaptació de la maquinària segons les necessitats dels compradors.
 
El grup Amada és un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl·lica destinada a la indústria de l’automòbil, les infraestructures o els electrodomèstics, entre d’altres. Amada compta amb prop de 6.500 treballadors a més de 80 filials situades a 70 països d’arreu del món.

1  

Fitxers adjunts

El secretari general Xavier Gibert durant l'acte inaugural.

El secretari general Xavier Gibert durant l'acte inaugural.
JPG | 3485

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia