• Enguany gairebé es triplica el nombre d’alumnes que s’hi ha inscrit
 
  • Demà divendres dia 10 es publicaran els noms dels autors dels treballs finalistes a la pàgina web L’impuls de la lectura
 
  • Els premis es lliuraran el 19 d’abril dins de les activitats del Saló
 
Un total de 1.021 alumnes de 97 centres d’arreu de Catalunya participen en el IV concurs escolar del Saló del Còmic. Això suposa que enguany gairebé es triplica el nombre d’alumnes que s’hi ha inscrit, atès que l’any passat ho van fer 367 alumnes de 37 centres. El concurs, en el marc de la 33a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, enguany gira entorn al gènere fantàstic i a la ciència-ficció.
 
Demà divendres dia 10 es publicaran els noms dels autors dels treballs finalistes a la pàgina web de L’impuls de la lectura (http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/impulslectura) del Departament d'Ensenyament. Pel que fa a l’acte de lliurament de premis, tindrà lloc el diumenge 19 d’abril a les 12 del migdia, dins de les activitats del Saló del Còmic.   
 
El concurs preveu cinc categories d’acord amb els estudis que cursen els alumnes: cicle mitjà d’educació primària, cicle superior de primària, 1r i 2n d’educació secundària obligatòria, 3r i 4t de secundària i ensenyaments postobligatoris. El concurs l’organitzen conjuntament Ficomic i el Departament d'Ensenyament.
 
 
9 d’abril de 2015