• L’altre vol de la companyia, Barcelona-Montreal, se seguirà operant durant els mesos d’estiu
 
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat avui que l’aerolínia Air Canada ha confirmat que operarà durant tot l’any el vol Barcelona-Toronto, que fins ara oferia només els mesos d’estiu.
 
Així, a partir de l’1 de novembre d’enguany, els passatgers disposaran d’una freqüència inicial de tres vols setmanals (dilluns, dimecres i dissabte) fins a la ciutat canadenca. L’aerolínia operarà aquests vols amb un Boeing 767.
 
El conseller Vila ha qualificat aquest anunci d’”excel·lent notícia”, que contribuirà a què “l’aeroport de Barcelona superi el repte de ser no sols un aeroport molt competitiu en curtes distàncies, sinó també un hub de vols intercontinentals”.
 
Pel que fa a l’altre vol que ofereix la companyia des de l’aeroport del Prat, en aquest cas fins a Montreal, seguirà operant-se els mesos d’estiu.
 
Air Canada, fundada l’any 1937, és l’aerolínia nacional canadenca, que ofereix tant vols xàrter com programats a 175 destinacions de tot el món amb una flota de 200 avions, transportant a uns 35 milions de passatgers anuals.
 

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 158

Declaracions del conseller

Declaracions del conseller
MP3 | 624