Els Centres d’Atenció Primària de la ciutat de Lleida han organitzat, pel pròxim 14 d'abril, la II Caminada Solidària per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es va celebrar arreu del món el passat 6 d’abril. L’acte té la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Diputació de Lleida, la Secretaria de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, l’Institut Nacional d’Educació Física, la Universitat de Lleida, el programa NEREU i el Banc dels Aliments de Lleida.
 
L’objectiu d’aquesta caminada és sensibilitzar la població sobre la importància de fer activitat física com una de les millors maneres per cuidar la salut i prevenir l’aparició de malalties. Acumular 30 minuts d’activitat física diària s’ha demostrat que comporta resultats positius per a la salut.
 
A la vegada, a la sortida de la caminada es recolliran aliments amb l’objectiu de fer una donació al Banc dels Aliments de Lleida. L’edició anterior va ser tot un èxit amb l’assistència de prop de 400 participants de diferents edats i amb la recollida de 354 quilos d’aliments destinats al Banc dels Aliments.
 
Aquest any, com el 2014, es faran dos recorreguts de 5 i 9 quilòmetres sense barreres, -accessibles per a tothom-, que transcorreran al voltant del riu. La sortida serà a les 10.00 hores a la Passarel·la Maristes (monument Juli Cèsar) de la ciutat de Lleida.