El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha lamentat la mort avui divendres del president de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Pere Llorens. El conseller ha volgut destacar la gran pèrdua que significa el traspàs d’en Pere Llorens per al comerç català, “un dels seus màxims representants, sempre vinculat al sector i constructor del moviment associatiu dels comerciants catalans”.
 
Puig ha volgut recordar la figura de Llorens, “lluitador incansable i gran defensor del comerç de proximitat. Impulsor de nombroses iniciatives, va treballar sempre per la competitivitat del comerç, vetllant per la qualitat i el reconeixement social dels seus treballadors”.
 
President de la Confederació de Comerç de Catalunya i de la Confederació Espanyola de Comerç des de la seva creació, Pere Llorens va rebre la Creu de Sant Jordi l’any 2003. La seva trajectòria també va ser reconeguda amb els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial, “per tota una vida dedicada al comerç”.