Empresa i Treball

COMERÇ

El conseller Felip Puig lamenta la mort de Pere Llorens, un referent del món del comerç

query_builder   10 abril 2015 18:35

event_note Nota de premsa

COMERÇ

El conseller Felip Puig lamenta la mort de Pere Llorens, un referent del món del comerç

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha lamentat la mort avui divendres del president de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Pere Llorens. El conseller ha volgut destacar la gran pèrdua que significa el traspàs d’en Pere Llorens per al comerç català, “un dels seus màxims representants, sempre vinculat al sector i constructor del moviment associatiu dels comerciants catalans”.
 
Puig ha volgut recordar la figura de Llorens, “lluitador incansable i gran defensor del comerç de proximitat. Impulsor de nombroses iniciatives, va treballar sempre per la competitivitat del comerç, vetllant per la qualitat i el reconeixement social dels seus treballadors”.
 
President de la Confederació de Comerç de Catalunya i de la Confederació Espanyola de Comerç des de la seva creació, Pere Llorens va rebre la Creu de Sant Jordi l’any 2003. La seva trajectòria també va ser reconeguda amb els Premis de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial, “per tota una vida dedicada al comerç”.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia