• Fins a les 20.00 h d’avui diumenge s’ha registrat un accident mortal de trànsit amb 3 persones mortes a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 10 d’abril fins a les 20.00 h d’avui diumenge 12, s’ha registrat un accident mortal de trànsit amb 3 morts al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
El sinistre ha tingut lloc aquest tarda quan per causes que encara es desconeixen un tot terreny on viatjaven sis persones s’ha sortit de la via i ha bolcat a l’AP-7 a Cambrils (el Baix Camp, Tarragona). Com a conseqüència de l’accident, han mort 2 adults i 1 menor, els altres 3 ocupants han resultat ferits greus de diversa consideració i han estat traslladat a Bellvitge i al Joan XXIII. A l’autopista encara es treballa per normalitzar la situació i resta tallat un carril sentit Barcelona cosa que crea mig quilòmetre de lentitud.
 
Pel que fa a mobilitat, el retorn del cap de setmana d’aquest tarda s’està desenvolupant amb fluïdesa i només s’ha registrat trànsit intens a la C-32 a Esplugues del Llobregat i les rondes de Barcelona (B-10 i B-20).
 
Ahir dissabte no es va registrar retencions importants en el transcurs del dia, només destacar el tall que es va produir des de la nit de divendres fins a mig matí de dissabte de la ronda litoral / B-10 sentit Llobregat per l’incendi d’un autocar.
 
Convé destacar que per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d’avui cap a l’àrea metropolitana de Barcelona s’han disposat mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Berga, Cercs i Riu de Cerdanya.

1  

Fitxers adjunts

Balanç cap de setmana 10 al 12 d'abril de 2015

Balanç cap de setmana 10 al 12 d'abril de 2015
PDF | 109