• El taller tindrà lloc el dijous 16 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra
El Departament de Cultura organitza un taller de formació sobre el videomàrqueting. La sessió es farà el proper dia 16 d’abril a partir de les 09.00 hores a la Universitat Pompeu Fabra
 
Taller
El videomàrqueting. Taller pràctic de Youtube
Objectiu
Taller pràctic en què es donaran les bases perquè els participants puguin aprofitar al màxim el potencial de YouTube com a eina de màrqueting per a la promoció de l'empresa, i també del producte o el projecte cultural.
Programa
1. Què és la web 2.0? Definirem la web 2.0 i explicarem quines eines la formen.
2. Què és el videomàrqueting i per a què serveix? Veurem diferents usos del vídeo (publicitat, relacions públiques, demostracions de funcionament, etc.).
3. Com funciona YouTube? Aprendrem a treure el màxim rendiment de YouTube i a fer que el vídeo ajudi a complir els nostres objectius empresarials.
4. Com funciona un programa d’edició de vídeos? Explicarem com podem editar els vídeos, com es poden crear subtítols, una portada i una contraportada, i com podem aconseguir que les persones que els vegin visitin també el nostre lloc web.
5. Idees i bones pràctiques. Veurem alguns exemples inspiradors per crear els nostres vídeos.
6. Factors clau d'èxit perquè un vídeo sigui viral. 
7. Com funciona l'algoritme que ordena els vídeos de YouTube?
8. Com podem organitzar els esdeveniments i emetre'ls en directe a través de Google Hangout.
9. Com connectem YouTube amb les altres eines 2.0 de Google. 
10. Com s'interpreten les estadístiques de YouTube.
 
Aquest taller forma part de la formació a empreses culturals i creatives catalanes, que el Departament de Cultura, vehicula a través del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Creat l’any 2006, té com
a principals objectius contribuir a la millora de la competitivitat  i promoure les condicions favorables necessàries per a la innovació en la seva gestió.
 
Aquest taller va adreçat exclusivament a empreses i entitats del sector cultural i creatiu. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/      .