La consellera Neus Munté durant la visita a Taradell
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquesta tarda diferents equipaments i serveis de Taradell, acompanyada del director general de Joventut del Departament, Toni Reig, i l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.
 
Concretament, Munté ha visitat els diferents serveis per a la gent gran que presta la Fundació Vilademany: habitatges tutelats, una residència assistida, un centre de dia i un menjador social. Tots aquests serveis es troben en un edifici que va ser edificat per l’Ajuntament el 1993 per ubicar-hi 20 habitatges assistits. Amb el temps, es van anar ampliant els serveis i l’espai ocupat. D’aquesta manera, al 2000 es va posar en funcionament el centre de dia, al 2006 la residència assistida i una ampliació del centre de dia i finalment, el menjador social.
Posteriorment, la consellera de Benestar Social i Família ha visitat l’Espai Solidari, un local on estan ubicades les tres entitats taradellenques que ofereixen serveis orientats al benestar de la ciutadania del municipi: Càritas, Som Dones i l’Associació Osona contra el Càncer. Aquest edifici, de titularitat municipal, consta de diferents sales i oficines. Va ser inaugurat el 2014 i abans havia estat el dispensari.
 
Finalment, Neus Munté ha visitat l’Espai Jove El Puntal, destinat als joves des de 12 fins als 35 anys. En aquest espai es facilita tota la informació que els pot ser del seu interès, des de qüestions d’ensenyament, habitatge, treball, oci i cultura, salut o associacionisme.
 
Prèviament a la visita dels diferents equipaments i serveis, la consellera de Benestar Social i Família ha estat rebuda a l’Ajuntament de Taradell per l’alcalde i els regidors del consistori municipal.

1  

Fitxers adjunts

La consellera Neus Munté durant la visita a Taradell

La consellera Neus Munté durant la visita a Taradell
JPG | 756