• El Servei Meteorològic de Catalunya oferirà informació sobre el pronòstic i l’estat present del temps al Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó
 
Des del proper divendres 18  fins el 26 d’abril es celebra el 63è RCTB – Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó.
 
El torneig, considerat un dels esdeveniments esportius més importants que es celebren, s’ha convertit en un emblema per a la ciutat de Barcelona i una de les cites socials de major importància.
 
Per segon any consecutiu l’acord entre el Club Tennis Barcelona i l’SMC consistirà en oferir informació  meteorològica a diferents nivells i en diferents formats amb l’objectiu de donar un servei de màxima qualitat.
 
Aquesta informació inclourà el pronòstic en format vídeo que cada dia durant el torneig realitzarà, en exclusiva, l’Equip de Predicció i Vigilància de Servei Meteorològic de Catalunya. Aquest resumirà les condicions meteorològiques i el pronòstic específic per a la seu del Torneig. Tindrà una durada d’un minut i mig i s’emetrà a través de la pantalla gegant situada a l’entrada de les instal·lacions. Aquest vídeo presenta algunes millores de grafisme i imatge respecte l’any passat.
 
L’SMC ha instal·lat, vora la pista, una estació meteorològica integrada, de petit format, que amb un alt nivell de qualitat, i funcionant de forma autònoma alimentant-se amb energia solar permetrà visualitzar les dades a temps real mitjançant un display de gran format.
 
També es podrà seguir tota la informació a través de les xarxes socials d’ambdues organitzacions:
 
facebook.com/meteocat i @meteocat
facebook.com/realclubdetenisbarcelona i @rctb1899 i @bcnopenbs