• La Mostra d’Igualada, mercat estratègic del Departament de Cultura, aposta pel públic juvenil d’entre 12 i 16 anys
26a Mostra Igualada
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, en l’acte d’inauguració de la 26a edició de La Mostra d’Igualada, ha comentat que “aquesta mostra probablement és la  més important perquè és la què s’adreça a gent jove i a infants. És aquella gent que estan en un procés de construcció del seu propi relat de vida”.
 
Mascarell també ha volgut ressaltar que l’edat entre 12 i 16 anys “és un moment en la vida de les persones que es necessita la interacció entre tres espais: la vida familiar, la vida escolar i l’oferta pública cultural. Estem treballant en aquest cercle, entre les famílies, les escoles i les propostes culturals, que és essencial per a què al final tinguem bons espectadors i espectadores i bons ciutadans i ciutadanes”.
La 26a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil aposta pel públic juvenil. El mercat estratègic del Departament de Cultura té lloc a Igualada fins el 19 d’abril convertint la ciutat en un gran escenari per aco­llir les millors arts escèniques per a tots els públics.
 
La Mostra d’Igualada d’enguany compta amb una nova direcció, a càrrec de l’actor igualadí Pep Farrés i la productora Sílvia Lorente, i una nova aposta ar­tística: augmentar i millorar l’oferta d’espectacles destinada exclusivament al públic juvenil (entre 12 i 16 anys).
 
Enguany hi haurà un total de 117 representacions de tots els gèneres escènics, tant a sala com a carrer. 64 espectacles diferents, distribuïts en 4 itineraris en funció de l’edat dels espectadors. Hi haurà 22 estrenes, 15 d’absolutes i 7 a Catalunya.
 
Entre les novetats destaca la figura del padrí. En aquesta edició, el popu­lar i mític pallasso català Tortell Poltrona assumirà el paper de mestre de cerimò­nies d’una fira que vol vincular l’esdeveniment a grans artistes del panorama cultural català i reconèixer la seva tasca en el món de la infància.
 
La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove. La Mostra està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada.

2  

Fitxers adjunts

26a Mostra Igualada

26a Mostra Igualada
JPG | 4099

26a Mostra Igualada

26a Mostra Igualada
JPG | 4471