• Els equips de Bombers de Terrassa i Lleida han obtingut la segona i tercera posició, respectivament
  • Els tres millors equips podran participar al “X Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico” que tindrà lloc el proper mes de juny a la ciutat portuguesa de Barreiro
L’equip dels Bombers de la Regió d’Emergències (RE) Metropolitana Sud s’ha classificat en primera posició al XI Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat que, aquest any, s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip de Terrassa i, el tercer, per l’equip dels Bombers de Lleida.
 
En la categoria de millor comandament, el primer ha estat l’equip d’Olot, el segon l’equip de la RE Metropolitana Sud, i la tercera posició ha estat per l’equip del parc de Lleida.
 
La RE Metropolitana Sud ha estat també proclamada com a millor equip tècnic. L’han seguit els equips de Lleida i Terrassa que han obtingut la segona i la tercera posició, respectivament.
 
Finalment, el sanitari de l’equip de Bombers de la RE Metropolitana Sud també ha estat el millor valorat del concurs. El segon lloc ha estat pel sanitari de l’equip de Granollers-D i el tercer per Terrassa.
 
A l’acte de lliurament hi han assistit la directora de l’ISPC, Núria Aymerich, el subdirector general operatiu de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Albert Vilanova, el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil, Josep Maria Juncosa, i el director de Bombers de Barcelona, Manel Pardo, entre d’altres.
 
Els tres millors equips dels Bombers de la Generalitat podran participar al “X Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico” que tindrà lloc el proper mes de juny a la ciutat portuguesa de Barreiro.
 
Cal recordar que, paral·lelament, i també a les instal·lacions de l’ISPC, ha tingut lloc el 7è Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de Barcelona.
 
La trobada ha estat organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat, juntament amb els Bombers de Barcelona i l’Escola de Bombers i Protecció Civil de l’ISPC, i com cada any, amb la col·laboració de la Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico (APRAT). A més, també ha comptat amb la col·laboració de les empreses Lukas, Weber i Hilti i amb el patrocini de la Fundació Mutual Conductors i d’Abertis Autopistas.

1  

Imatges

Equip guanyador- REM Sud

Equip guanyador- REM Sud 232