Territori

Imatge

L'aeroport de Lleida-Alguaire ofereix vols a 26 destinacions europees fent connexió a Palma de Mallorca

query_builder   17 abril 2015 17:06

event_note Nota de premsa

L'aeroport de Lleida-Alguaire ofereix vols a 26 destinacions europees fent connexió a Palma de Mallorca

Imatge
  • Un acord entre Air Nostrum i Air Berlin per crear un codi compartit permet als passatgers lleidatans facturar les maletes a Alguaire i recollir-les al destí europeu triat
L’aeroport de Lleida-Alguaire ofereix la possibilitat de comprar vols a 26 destinacions europees fent connexió través de Palma de Mallorca. Les companyies Air Nostrum i Air Berlin han creat un codi compartit que permet ampliar l’oferta de destinacions en els vols regulars de divendres i diumenge.
 
Gràcies a aquest codi, el passatger de Lleida pot comprar directament un vol a una d’aquestes ciutats directament, sense haver de fer dues accions de compra diferents. A l’hora d’enlairar-se, facturarà la maleta a Lleida-Alguaire amb Air Nostrum i, tot i haver de canviar a un avió d’Air Berlin a Palma de Mallorca, la recollirà a la destinació final.
 
Per comprar els bitllets, es pot fer tant des de la pàgina web d’Air Nostrum com d’Air Berlin. Entre les destinacions que s’oferten hi ha ciutats alemanyes (Hamburg, Fráncfort, Dusseldorf o Hanover, entre d’altres), austríaques (Viena, Innsbruck o Salzburg), suïsses (Ginebra, Zurich o Basilea) i daneses (Copenhaguen).
 

2  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 92

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 785

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia