Fins a les 20.00 h d’avui diumenge no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 17 d’abril fins a les 20.00 h d’avui diumenge 19, no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda de diumenge la única via amb volum de trànsit de retorn del cap de setmana esta sent la N-340 al Vendrell i a Castellet i la Gornal en direcció Barcelona. A banda d’això, algunes incidències han ocasionat problemes a diversos punts de la xarxa viària: a la C-16 un vehicle avariat ha obligat a restringir la via en sentit sud si bé s’han fet desviaments per la C-1411a; a la C-14 s’ha fet pas alternatiu a Montblanc per la sortida de via d’un turisme; a la GI-550 s’ha fet pas alternatiu a Arbúcies per un altre accident; i a la C-17 s’ha tallat un carril a Montcada i Reixac d’entrada a Barcelona a causa d’un turisme avariat.
 
Convé destacar que per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d’avui cap a l’àrea metropolitana de Barcelona s’han disposat mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a la C-16 a Cercs i Berga i a la C-55 a Castellgalí. A més, davant la previsió de pluja, a la C-58 entre Viladecavalls i Vacarisses, s’ha anul·lat el carril ràpid per evitar accidents.
 
Ahir dissabte l’afectació viària més destacada es va registrar a última hora del matí a la C-58 a Sant Quirze del Vallès, on una col·lisió entre un camió i un turisme va obligar a restringir un carril de la calçada en sentit sud i hi va haver aturades en tots dos sentits de la marxa.