·        El cap del Govern i la resta de membres de l’Executiu suspenen la seva agenda oficial des d’avui i fins a demà, dimarts, a les 12 de la nit
 

 

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decretat un dia de dol oficial a Catalunya per la mort aquest matí d’un professor a mans d’un alumne, a l’Institut d’Ensenyament Secundari Joan Fuster del barri de La Sagrera (Barcelona). El decret signat pel president declara dol oficial a tot el territori, i tant el cap del Govern com la resta de membres de l’Executiu suspenen la seva agenda oficial des d’avui i fins a demà, dimarts, a les 12 de la nit.
 
Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.
 
Així doncs, queda suspès l’acte commemoratiu del 50è aniversari del llibre “Beceroles”, que estava previst presidís el president de la Generalitat avui, a les 20.00 hores, al Palau de la Generalitat, així com l’entrevista que s’havia d’emetre a El Punt Avui Televisió.