• El Departament d'Ensenyament expressa el condol per a familiars i amics del professor desaparegut
 
El Departament d'Ensenyament reuneix la comissió permanent conjunta de la Junta central de directors de primària i secundària arran dels fets succeïts aquest matí a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, on ha mort un professor i han resultat ferides quatre persones més, dues professores i dos alumnes més del centre.
 
Ensenyament vol expressar davant familiars, amics i comunitat educativa les seves mostres de condol per la mort del professor de l’institut.
 
A continuació s’adjunta la transcripció del comunicat que la directora de l’Institut Joan Fuster, M. Dolors Perramon, ha fet públic aquest migdia, acompanyada de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias:
 
“La comunicat educativa amb molt dolor us fa saber que avui ha succeït a l’institut un fet molt greu arran del qual ha mort un professor, i hi ha hagut dues professores ferides i també dos alumnes, els quals a hores d’ara estan atesos i fora de perill. Aquest fet ha comportat la suspensió immediata de l’activitat docent i l’activació dels equips del servei d’emergència i policial  mossos d’esquadra. Aquesta tarda, a partir de les 4 s’activarà un dispositiu especial per al professorat, alumnat i grup classe més afectat. Demà al matí, a les 8h, el professorat del centre es reunirà en claustre extraordinari per adoptar les pautes d’assessorament general amb  els serveis d’urgència i emergència social de l’ajuntament de Barcelona.  A partir de les 10h els alumnes es podran incorporar al centre i seran atesos per grup-aula. Cada grup comptarà amb la presència d’un expert dels serveis de l’ajuntament de Barcelona. Es preveu que partir de les 12h els alumnes puguin retornar als domicilis. El grup de suport romandrà actiu per totes les persones que l’assessorament per tots els que ho requereixin. A partir de dimecres les classes es reprendran i es programarà la cerimònia en reconeixement del company. Demanem el màxim de respecte en aquests moments, el màxim de comprensió”.
 
 
 
20 d’abril de 2015