FOTO WEB
Imatge d'Àngela Seira en la fira Seafood Expo Global 2015.
 
 
La directora general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Àngela Seira, ha assistit a la fira Seafood Expo Global 2015, que se celebra a Brussel·les, del 21 al 23 d’abril, per tal de donar suport a les empreses catalanes expositores i processadores de productes del mar, així com serveis complementaris per al seu processament conservació i logística, presents en el certamen sota el paraigües de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), del DAAM.
 
En aquesta trobada, Seira ha tingut ocasió de saludar l’actual Comissari de Medi Ambient, d’Afers Marítims i Pesca, Karmenu Vella, amb qui ha tingut oportunitat d’intercanviar idees i opinions sobre el sector català del peix.
 
La fira Seafood Expo Global, de referència mundial dins del sector, reuneix compradors, venedors, i serveis diversos relacionats amb els productes del mar.
 
Les empreses participants per part de Catalunya han estat: Alfrisa, Barrufet Congelado, Cocedero de Mariscos, Easy Fish, Laboratorio DPA, Laboratorio Fish & Tech, Manet Import SL, Maresmar, Moray Fish, i Novaterra Producciones.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge.

Imatge.
JPG | 2043