Cartell de la pel·lícula
Aquest divendres, 24 d’abril, s’estrena en català el film d’animació canadenc La llegenda de Sarila, dirigit per Nancy Savard amb guió de Roger Harvey, Paul Risacher, Pierre Tremblay. El doblatge del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Durant la tardor de 1910, una comunitat inuit està desesperada per l’escassetat dels aliments. L’anciana Saya els recorda llavors la llegenda de Sarila, una terra promesa més enllà de les glaceres, on només poden entrar els purs de cor. Els joves Markussi, Putulik i Apik emprenen el viatge tot i l’oposició del xaman Croolik.
 
El film s’estrenarà a les següents sales: Casal Municipal d’Arnes (Arnes); Casal Municipal d'Ascó (Ascó); Cinemes Girona (Barcelona); Cinema Germandat (Batea); Cinema Rambla de l'Art (Cambrils); Cinema Moderno (Caseres); La Unió Social de Flix (Flix); Cinema Coliseum (Gandesa); Casal Municipal d'Horta de Sant Joan (Horta de Sant Joan); Teatre Auditori de l’Hospitalet de l'Infant (L’Hospitalet de l’Infant); Casal Municipal de La Pobla de Massaluca (La Pobla de Massaluca); Odeón Multicines Girona (Salt); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Auditori de Vandellòs (Vandellòs)
 
Podeu trobar més informació a http://www.gencat.cat/llengua/cinema
 
Teniu el tràiler en alta resolució:
 
Facebook Cinema en català www.facebook.com/cinemaencatala
 
 

1  

Imatges

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula 5618