Yzaguirre Rojo Reserva, guanya el premi Gran Vinari d'Or; vermut Cori i vermut Chappó, s'enduen l'or en les categories de  millor vermut negre i millor vermut blanc, daurat o rosat, respectivament
Pelegrí i director Incavi, Jordi Bort, amb els 3 millors Premis Vinari als vermuts catalans
Pelegrí i director Incavi, Jordi Bort, amb els 3 millors Premis Vinari als vermuts catalans
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha lliurat avui a Reus el Premi Gran Vinari d’Or al millor vermut de l’any al vermut Yzaguirre Rojo Reserva, del celler Sort del Castell, mentre que vermut CORI i vermut Chappó han guanyat els primers llocs en les categories de millor vermut negre i millor vermut blanc.. Aquest reconeixement s’emmarca en els Premis Vinari als millors vermuts catalans, promoguts pel diari digital de vins catalans, vadevi.cat. L’acte també ha comptat amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.
 
 
 
 
 
 
 
els millors vermuts catalans premis Vinari 1a edició celebrada avui a  Reus
els millors vermuts catalans premis Vinari 1a edició celebrada avui a Reus
Amb la creació d’aquests nous premis, es vol contribuir a dignificar un producte que fa anys que consumim i produïm a casa nostra, i que no sempre valorem prou. L'any passat, ja es va fer un primer pas quan es va incloure als Premis Vinari 2014, però l’entitat ha volgut anar més enllà i per això enguany ha convocat els Premis Vinari dels Vermuts 2015.
 
El conseller d’Agricultura ha explicat que “aquests guardons volen destacar quins són els millors vermuts catalans. Perquè, si els coneixem bé, tindrem l’oportunitat de triar, de gaudir-los més intensament i de posar en valor una pràctica tradicional que està més al dia que mai. La fórmula de fer vermut a Catalunya és original, amb vi de molta qualitat.”
Pelegrí amb Josep Yzaguirre, Premi GRAN VINARI als millors vermuts catalans
Pelegrí amb Josep Yzaguirre, Premi GRAN VINARI als millors vermuts catalans
Pelegrí també ha afirmat que “sigui com sigui, el vermut no deixa indiferent ningú, perquè és una de les hores més esperades. Avui, gràcies als organitzadors i patrocinadors dels Vinaris, hem obert la gana premiant, per primer cop, els millors vermuts de Catalunya. El bon moment que viu aquest vi mereixia un reconeixement.”
 
Finalment, ha volgut felicitar els organitzadors “per llançar-se a aquest repte, a aquesta nova aventura, que ha tingut una molt bona acollida arreu. I vull felicitar tots els guanyadors i els 11 finalistes”.

3  

Fitxers adjunts

f1

f1
JPG | 356

f2

f2
JPG | 385

f3

f3
JPG | 378