Quatre centres sanitaris públics s'han emportat els guardons
 
L'Hospital Universitari Vall d'Hebron n'ha obtingut 3, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 2, i l'Institut Català d’Oncologia i l'Hospital Parc Taulí de Sabadell un cadascun
 
CatSalut rep el Premi Especial de Gestió Hospitalària
Fotografia dels guardonats amb els Premis Best In Class
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha destacat la solidesa del sistema sanitari públic durant el lliurament dels IX Premis Best in Class, que han recaigut en quatre centres sanitaris públics. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron n'ha obtingut 3, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 2, i l'Institut Català d’Oncologia i l'Hospital Parc Taulí de Sabadell un cadascun. A més, CatSalut ha rebut el Premi Especial de Gestió Hospitalària.
 
Durant l'acte, el conseller Boi Ruiz ha destacat que la sanitat pública no només s'ha mantingut sinó que ha progressat en molts àmbits. I ha afegit que ara el "gran repte" és millorar la retribució dels professionals que hi treballen, perquè a ells "se'ls paga autoritat, i l'autoritat la té qui té coneixement". En aquest sentit, ha subratllat la bona feina feta pels professionals i pels gestors que, ha dit, han sabut adaptar-se a la realitat i resoldre problemes. 
 
Els Premis Best In Class són una iniciativa promoguda per Gaceta Médica, una publicació del grup de comunicació Wecare-u, i la Càtedra d'Innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rey Don Juan Carlos. El seu objectiu és reconèixer públicament als millors serveis sanitaris, tant públics com privats, que busquen l'excel·lència en l'atenció que presten als seus pacients. En total, s'han repartit 8 guardons:
 
-Premi al Millor Servei d'Esclerosi Múltiple: Hospital Universitari Vall d'Hebron.
 
-Premi al Millor Servei de Psoriasis: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 
-Premi al Millor Servei d'Investigació i Innovació: Hospital Universitari Vall D'Hebron.
 
-Premi al Millor Projecte E-Salut: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 
-Premi al Millor Servei de Responsabilitat Corporativa: Institut Català d’Oncologia.
 
-Premi al Millor Servei de Trasplantaments: Hospital Universitari Vall D'Hebron.
 
-Premi al Millor Servei d'Urgències:  Hospital Parc Taulí de Sabadell.
 
-Premi Especial de Gestió Hospitalària: CATSALUT
 
La concessió d'aquest premis es basa en la puntuació obtinguda pels candidats amb l'Índex de Qualitat Assistencial (ICAP) al Pacient, que s'estableix a partir de l'anàlisi de les dades recollides en els qüestionaris d'autoavaluació emplenats pels hospitals i centres d'atenció primària a través d'aquesta web.