FOTO WEB
Un moment de la reunió.
 
 
La directora general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Àngela Seira, ha assistit, a Marsella, a la reunió Mediterranean Advisory Council (MEDAC) dels grups de treball de la Comissió General de Pesca del Mediterrani (CGPM), celebrada els dies 22 i 23 d’abril. Aquesta és la segona reunió del grup de treball sobre la zona de pesca del GSA7 – Golf de Lleó.
 
Aquest calador és zona de pesca compartida per pescadors francesos i pescadors dels ports de Llançà, Port de la Selva i Roses. Per aquesta raó s’ha establert una coordinació del grup de treball que està integrat per membres de la Comissió Europea (CE), de les administracions (França, Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i Comunitat autònoma), per organitzacions mediambientalistes, i pels propis pescadors.
 
En el decurs de la trobada, s’ha fet propostes genèriques de treball, com són la capacitat, les captures, els horaris de feinejar, mesures tècniques, i sistemes de captures. El resultat de la reunió aportarà informació a la CGPM per a poder elaborar recomanacions consensuades.
 
La jornada del dia 23 es va dedicar al Golf de Lleó i s’hi va tractar, entre altres, el tema de l’elaboració de plans de gestió plurianuals per a pesqueries compartides.
 
Àngela Seira hi va assistir  per a donar suport al President de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, Eusebi Esgleas, i al President de la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona, Antoni Abad.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la reunió.

Imatge de la reunió.
JPG | 1362