• La sessió tindrà lloc el dimarts 28 d’abril a l’UPF
El Departament de Cultura organitza un taller de formació per què les empreses culturals puguin utilitzar el Google Adwords per promocionar els seus esdeveniments.
 
La sessió es farà el proper dia 28 d’abril a partir de les 09.00h a UPF
 
 
Taller
Com una empresa cultural pot utilitzar Google AdWords per promocionar els seus esdeveniments
 
Objectiu
Persones implicades en la publicitat o la comercialització d'una empresa cultural, independentment de la seva mida o pressupost. Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer les tècniques que fan servir els professionals de tot el món per aconseguir els millors resultats publicitaris amb Google AdWords.
Programa
Exposició del contingut amb exemples, casos pràctics i la interacció amb els assistents.
Es farà servir el mètode del cas a les aplicacions pràctiques reals.  
 
 
Aquest taller forma part de la formació a empreses culturals i creatives catalanes, que el Departament de Cultura, vehicula a través del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Creat l’any 2006, té com
a principals objectius contribuir a la millora de la competitivitat  i promoure les condicions favorables necessàries per a la innovació en la seva gestió.
 
Aquest taller va adreçat exclusivament a empreses i entitats del sector cultural i creatiu. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/