El sistema de regadiu Segarra-Garrigues continua avançant, i ara han entrat en regadiu 615 noves hectàrees a la zona de Sarroca de Lleida.
 
Paral·lelament, la reestructuració de les finques també va avançant. Així, amb la concentració parcel·lària de 1.500 hectàrees que afecta també a Sarroca de Lleida i Torres de Segre, un cop finalitzada aquest estiu, es podrà incorporar 60 hectàrees més al regadiu de Sarroca de Lleida.
 
Atès que només es duu a terme obres allà on hi ha un fort compromís de la zona a posar les hectàrees en regadiu tant punt arribi la infraestructura de regadiu, vol dir que aquestes  parcel·les entraran immediatament en reg, el que permetrà incrementar fins a una mica més de 8.000 hectàrees la superfície realment transformada del Segarra-Garrigues que representa un 12% del total del seu potencial.
 
Paral·lelament, es continua avançant en la gestió de parcel·les conreades en funció de les necessitats d’hàbitat de les aus estepàries que habiten en determinats indrets. En el seu conjunt, ja s´ha assolit un 25% des compromisos mediambientals del sistema Segarra-Garrigues.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.