• Des de l’any passat, l’empresa pública municipal Aigües d’Arenys està duent a terme la reposició de comptadors i la detecció de possibles manipulacions
 
  • Aquesta iniciativa pretén, per tant, garantir el bon estat de les instal·lacions i evitar possibles fraus
 
  • L’Agència ha dut a terme, durant el 2014, més de 700 inspeccions a establiments, grans consumidors i a usuaris domèstics, per garantir que l’aigua consumida es correspon al recurs facturat i per evitar possibles fraus
 
Comptadors
L’Agència Catalana de l’Aigua està col·laborant amb l’Ajuntament d’Arenys de Munt (Maresme) en la revisió i instal·lació de nous comptadors d’aigua en diverses urbanitzacions del municipi. Des de fa un any, l’empresa pública encarregada del subministrament, Aigües d’Arenys, està duent a terme una campanya de reposició de comptadors. Aprofitant aquesta actuació, es verifica que els comptadors substituïts no hagin estat manipulats. En els casos en què s’han detectat manipulacions, els titulars dels subministraments han estat sancionats.
 
Aquesta iniciativa pretén garantir el bon estat i manteniment de les instal·lacions i alhora evitar possibles fraus. Cal tenir en compte que la manipulació de comptadors i les irregularitats en instal·acions particulars suposen un frau al servei públic d'aigua i, per extensió, a tots els ciutadans i ciutadanes. Alhora, determinades alteracions en les instal·lacions d’abastament d’aigua poden comportar que altres usuaris pateixin problemes en el subministrament.  
 
L’Agència Catalana de l’Aigua ha dut a terme, durant el 2014, més de 700 inspeccions a establiments, grans consumidors i a usuaris domèstics, per garantir que l’aigua consumida es correspon al recurs facturat i per evitar possibles fraus.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 295

Foto

Foto
JPG | 1398