Cartell de la pel·lícula Astèrix
Demà dijous, 30 d’abril, s’estrena doblada en català el film d’animació Astèrix. La residència dels déus, dirigida per Alexander Astier i Louis Clichy.
 
Any 50 AC. Tota la Gàl·lia està ocupada pels romans. Tota? No, un llogaret de gals irreductibles resisteix els embats de l’invasor. Un cop més Juli Cèsar idea un pla per sotmetre’ls. Aquesta vegada pretén construir una urbanització de luxe al costat del llogaret gal: la residència dels déus, per tal de seduir els vilatans i obligar-los a adaptar-se a l'estil de vida de Roma. Podran els gals resistir-se un altre cop? Astèrix i Obèlix s’hauran d’esforçar per desbaratar els plans del cèsar.
 
El film s’estrenarà a les següents sales:  JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña; Multicines (Barcelona); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic).
 
Teniu el tràiler en alta resolució:
 
Podeu trobar més informació al Portal de cinema en català. http://www.gencat.cat/llengua/cinema
   
Facebook Cinema en català www.facebook.com/cinemaencatala
 

1  

Fitxers adjunts

Cartell de la pel·lícula Astèrix

Cartell de la pel·lícula Astèrix
JPG | 825