• Els representants dels treballadors de l’Explotació de Montserrat han convocat una aturada parcial del servei per els dies 1, 2 i 3 de maig en el cremallera i els funiculars de Montserrat.
Els delegats de personal de l’Explotació de Montserrat han convocat una aturada parcial del servei del cremallera i els funiculars de Montserrat per a aquest cap de setmana, dies 1, 2 i 3 de maig, entre les 10.00h i les 14.00h.

Després que la reunió de mediació entre els representants de la direcció de l’empresa i els representants dels treballadors finalitzés sense acord entre les dues parts, la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya no ha decretat serveis mínims, per la qual cosa el cremallera de Montserrat i els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova quedaran fora de servei entre les 10.00h i les 14.00h.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya lamenta els inconvenients que aquestes aturades poden suposar per als clients i demana disculpes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 144