Empresa i Treball

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Tarragona

query_builder   4 maig 2015 09:15

event_note Nota de premsa

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Tarragona

 
 
  • A la Costa Daurada, visitaran el patrimoni romà de Tarragona, PortAventura o el Monestir de Poblet, entre d’altres.
 
  • A Terres de l’Ebre nedaran entre tonyines a l’Ametlla de Mar, visitaran la Reserva Natural de Sebes i coneixeran una destil·leria d’aiguardent a Prat del Comte, entre d’altres opcions.
 
  • Aquesta acció s’emmarca dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que del 30 d’abril al 2 de maig va reunir a Lloret de Mar més de 600 bloguers de viatges i turisme de 39 països diferents.
 
 
En el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona han organitzat des d’avui i fins el 6 de maig quatre programes de descoberta del territori per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges. L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i després puguin promocionar-la a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes dues destinacions.
 
El primer dels viatges se centra en la ciutat de Tarragona i els seus voltants, i permetrà als bloguers descobrir el llegat romà declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els participants en aquest viatge també podran conèixer el modernisme de Reus, pujar a les atraccions de PortAventura, o visitar les Destinacions de Turisme Familiar de Cambrils, Salou i La Pineda Platja.
 
El segon dels viatges recorre l’interior de la Costa Daurada, i permetrà als bloguers visitar els nucli medieval de Montblanc, conèixer el Monestir de Poblet declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, o tastar els millors vins del Priorat.
 
El tercer dels viatges conduirà als bloguers fins al Delta de l’Ebre, on podran visitar les muscleres i navegar en un veler des de Sant Carles de la Ràpita, nedar entre tonyines a l’Ametlla de Mar, fer la ruta de les oliveres a Ulldecona, o fabricar formatge i sabó a Amposta.
 
L’últim dels viatges programats portarà als bloguers fins l’interior de les Terres de l’Ebre, on podran visitar la Reserva Natural del Sebes, dinar a la catedral del vi de Pinell del Brai, recórrer les Vies Verdes des d’Horta de Sant Joan a Benifallet, visitar una destil·leria d’aiguardent a Prat del Comte, o conèixer Tortosa.
 
Aquests viatges s’emmarquen dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015. Del 30 d’abril al 2 de maig, més de 600 bloguers de turisme i viatges de 39 països diferents es van reunir a Lloret de Mar per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme. Aquests bloguers participen ara en 22 viatges de familiarització organitzats per tot Catalunya que tenen com a objectiu donar a conèixer la nostra destinació entre aquests importants prescriptors.
 
Si voleu fer seguiment d’aquests bloguers, us podeu posar en contacte amb el servei de premsa del Patronat de Turisme de Costa Daurada-Terres de l’Ebre a través del telèfon 977 23 03 12
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia