Empresa i Treball

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Barcelona

query_builder   4 maig 2015 09:14

event_note Nota de premsa

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Barcelona

 
  • Dos viatges se centren a Barcelona ciutat i permetran als bloguers visitar alguns dels seus museus més importants, conèixer el centre de la capital o visitar el Camp Nou, entre d’altres.
 
  • Quatre viatges permetran als bloguers conèixer la nombrosa i variada oferta turística dels voltants de Barcelona, com Montserrat, les Mines de Sal de Cardona o el cava del Penedès, entre d’altres.
 
  • Aquesta acció s’emmarca dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que del 30 d’abril al 2 de maig va reunir a Lloret de Mar més de 600 bloguers de viatges i turisme de 39 països diferents.
 
En el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona han organitzat des d’avui i fins el 6 de maig sis programes de descoberta de les comarques de Barcelona per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges. L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer la destinació i després la promocionin a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de la seva oferta turística.
 
Dos dels programes se centren a Barcelona ciutat i permetran als bloguers conèixer alguns dels museus de la capital –MACBA, MNAC, Museu del Disseny, etc.-, passejar per La Rambla i el barri Gòtic, visitar el Camp Nou o comprar al Mercat de Santa Caterina, entre d’altres.
 
Els altres quatre programes portaran als bloguers a conèixer les nombroses i variades opcions que ofereixen els voltants de Barcelona, com visitar llocs de marcada espiritualitat com Montserrat o la Cova de Sant Ignasi a Manresa, endinsar-se a les Mines de Sal de Cardona o les Coves del Salnitre a Collbató, fer una ruta en 4x4 per Súria, tastar el cava del Penedès o anar de compres a la Roca Village, entre d’altres opcions. Tots aquests viatges es poden seguir a través del hashtag #bcnmuchmore.
 
Aquests viatges s’emmarquen dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015. Del 30 d’abril al 2 de maig, més de 600 bloguers de turisme i viatges de 39 països diferents es van reunir a Lloret de Mar per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme. Aquests bloguers participen ara en 22 viatges de familiarització organitzats per tot Catalunya que tenen com a objectiu donar a conèixer la nostra destinació entre aquests importants prescriptors.
 
Si voleu fer seguiment d’aquests bloguers, us podeu posar en contacte amb el departament de promoció la Diputació de Barcelona a través del telèfon 934 022 222 i el mail promocio@diba.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia