Empresa i Treball

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Girona

query_builder   4 maig 2015 09:13

event_note Nota de premsa

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Girona

 
  • Tastar menjar del Neolític, aprendre a cuinar ‘suquet de peix’, fer submarinisme a les Illes Medes o conèixer les Destinacions de Turisme Familiar de Girona són algunes de les activitats que podran realitzar aquests bloguers, entre d’altres.
 
  • Paral·lelament a aquests viatges, del 4 al 10 de maig s’organitza la cinquena edició blogtrip #InPyrenees, amb la participació de cinc importants bloguers.
 
  • Aquesta acció s’emmarca dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que del 30 d’abril al 2 de maig va reunir a Lloret de Mar més de 600 bloguers de viatges i turisme de 39 països diferents.
 
 
En el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona han organitzat des d’avui i fins el 7 de maig vuit programes de descoberta de les comarques gironines per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges. L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer la Costa Brava, Girona i els Pirineus gironins i després puguin promocionar-los a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes destinacions.
 
El primer dels viatges se centra a l’Alt Empordà i permetrà als bloguers conèixer la badia de Roses i el Cap de Creus, volar en el Túnel del Vent, practicar Kayak a Llançà, o passejar pel parc natural de l’Albera, entre d’altres.
 
El segon dels viatges recorre el Baix Empordà, i permetrà als bloguers fer submarinisme a les Illes Medes, fer cicloturisme a La Bisbal de l’Empordà o descobrir l’art de Salvador Dalí al castell de Púbol.
 
El tercer viatge se centra en el món de la bicicleta i proposa un itinerari que va dels Pirineus a la Costa Brava, passant per la Vall d’en Bas i el llac de Banyoles.
 
El quart viatge és una invitació a recuperar la tradició de les viles marineres de la Costa Brava. Així, els bloguers aprendran a cuinar “suquet de peix” i cantar havaneres, visitaran el Museu del Suro de Palafrugell i els Museu de la Pesca de Palamós, navegaran per Cala s’Alguer i tastaran els vins de la DO Empordà.
 
El cinquè programa transcorre en el Gironès i permetrà als bloguers descobrir el llegat jueu de Girona, visitar el poblat ibèric de Kerunta a Sant Julià de Ramis, fer una excursió amb bicicleta o segway pel costat del riu Ter, o practicar el trekking aquàtic a les piscines naturals de Canet d’Adri, entre d’altres.
 
El sisè viatge portarà als bloguers fins al Pla de l’Estany, on podran visitar coves prehistòriques i el parc del Neolític, i tastar menjar d’aquella època, conèixer el Castell de Palol de Revardit, o fer activitats al llac de Banyoles. 
 
El setè dels viatges és un recorregut pels diferents càmpings de la demarcació de Girona, amb activitats tan variades com anar amb bicicleta pels Aiguamolls de l’Empordà, navegar amb kayak per les Illes Medes, o fer senderisme per diferents Camins de Ronda.
 
L’últim dels viatges programats permetrà als bloguers conèixer les Destinacions de Turisme Familiar gironines: Blanes, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Sant Antoni de Calonge, Castell-Platja d’Aro, L’Estartit i Roses.
 
Paral·lelament a aquests viatges, del 4 al 10 de maig s’organitza la cinquena edició blogtrip #InPyrenees. Un grup format per cinc bloguers, entre els que destaquen http://captainandclark.com/ i una bloguera de Lametayel, del mitjà digital més important del mercat israelià, realitzaran un intens programa de visites i activitats que els permetrà descobrir i viure la natura, la cultura i la gastronomia del Pirineu de Girona.
 
Aquests viatges s’emmarquen dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015. Del 30 d’abril al 2 de maig, més de 600 bloguers de turisme i viatges de 39 països diferents es van reunir a Lloret de Mar per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme. Aquests bloguers participen ara en 22 viatges de familiarització organitzats per tot Catalunya que tenen com a objectiu donar a conèixer la nostra destinació entre aquests importants prescriptors.
 
Si voleu fer seguiment d’aquests bloguers, us podeu posar en contacte amb la Verònica Mas del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través del telèfon 972 208 401 o del correu electrònic vmas@costabrava.org
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia