Empresa i Treball

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Lleida

query_builder   4 maig 2015 09:12

event_note Nota de premsa

TURISME

Bloguers internacionals especialitzats en turisme i viatges visiten les comarques de Lleida

 
  • Fer senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, observar les estrelles al Parc Astronòmic del Montsec, visitar el conjunt romànic de la Vall de Boí, practicar esports al Parc Olímpic del Segre o conèixer la Val d’Aran són algunes de les activitats que podran realitzar.
 
  • Aquesta acció s’emmarca dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que del 30 d’abril al 2 de maig va reunir a Lloret de Mar més de 600 bloguers de viatges i turisme de 39 països diferents.
 
En el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida han organitzat des d’avui i fins el 6 de maig dos programes de descoberta del territori per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges. L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer Terres de Lleida, els Pirineus lleidatans i la Val d’Aran i després puguin promocionar-los a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes destinacions.
 
El primer viatge permetrà als bloguers descobrir les més de 40 espècies diferents del Zoo dels Pirineus a Odèn, practicar esports al Parc Olímpic del Segre, visitar el parc natural del Cadí-Moixeró i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i fer ràfting al Noguera Pallaresa, entre d’altres.
 
El segon programa permetrà als bloguers observar les estrelles en el Parc Astronòmic del Montsec, fer senderisme en el congost de Mont-Rebei, visitar el conjunt romànic de la Vall de Boí, o conèixer la Val d’Aran, entre d’altres.
 
Aquests viatges s’emmarquen dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015. Del 30 d’abril al 2 de maig, més de 600 bloguers de turisme i viatges de 39 països diferents es van reunir a Lloret de Mar per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme. Aquests bloguers participen ara en 22 viatges de familiarització organitzats per tot Catalunya que tenen com a objectiu donar a conèixer la nostra destinació entre aquests importants prescriptors.
 
Si voleu fer seguiment d’aquests bloguers, us podeu posar en contacte amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb el servei de premsa, a través del telèfon 973 245 408.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia