El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que fins a les 21.00 h d’aquest diumenge, 3 de maig, han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona el 77% dels vehicles estimats fins a les 24.00 h d’avui diumenge, i la mobilitat s’ha concentrat en les vies previstes en el dispositiu especial de circulació engegat per l’SCT en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.
 
En aquest sentit, les principals incidències viàries s’han produït a partir de les 16.00 h d’avui diumenge i han afectat la N-340 al tram comprès entre Altafulla, el Vendrell i Bellvei, en sentit Barcelona; l’AP-7 al Vendrell i a la Roca del Vallès i Sant Celoni, en sentit Barcelona; la C-32 a Mataró i a Viladecans, en sentit Barcelona; la C-65 a Llagostera i la C-31 a Santa Cristina d’Aro.
 
Per facilitar l’operació retorn i minimitzar les retencions s’han disposat carrils addicionals en el tram sud de l’AP-7 entre Santa Margarida i els Monjos i Martorell, i en el tram nord de la mateixa autopista entre Sant Celoni i la Roca del Vallès; i a la C-32 entre Vilassar de Montgat, i entre Cornellà de Llobregat i Castelldefels. A més s’ha obert el carril bus-VAO de la C-58 a tots els vehicles, independentment del nombre d’ocupants, en sentit Barcelona.
 
En el període comprès entre les 15.00 h del dijous 30 d’abril fins a les 21.00 h d’avui diumenge, 3 de maig, s’han registrat quatre accidents mortals amb cinc víctimes mortals al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
3 de maig de 2015
22.30 h