Les millors imatges de les 24 curses disputades al Circuit de Barcelona-Catalunya en els seus 25 anys d’història s’exposen del 5 al 17 de maig al Jardí del Palau Robert en el marc de la “Setmana del Gran Premi”, que se celebra del 8 al 10 de maig a Montmeló.
Miqeul Rovira
L’exposició “25è aniversari dels Grans Premis de Fórmula 1" està composta per imatges de l’arxiu fotogràfic del Circuit de Barcelona-Catalunya, signades pels fotògrafs Miquel Rovira i Josep Loaso, com també de l’agència de fotografia internacional Sutton Images. Cadascun dels panells de l’exposició està dedicat a un Gran Premi, des de 1991 fins al 2014, i també compta amb la crònica de cada cursa. La major part d’aquests textos estan signats per reconeguts periodistes de FORMULA 1, més concretament per aquells que estan cobrint els grans premis  des de la inauguració del Circuit.
L’exposició és una de les activitats programades a Barcelona per commemorar el 25è aniversari de Grans Premis de Fórmula 1 consecutius al Circuit de Barcelona-Catalunya i coincidint amb el Gran Premi de Fórmula 1.
La primera pedra del Circuit de Barcelona-Catalunya va ser col·locada el 24 de febrer de 1989, gràcies a l'impuls del Consorci format per la Generalitat de Catalunya, el Reial Automòbil Club de Catalunya i l'Ajuntament de Montmeló.
Durant tots aquests anys d'activitat el Circuit ha vist passar pel seu calendari les millors competicions internacionals del motor, així com també altres campionats nacionals o proves singulars com les de resistència. Avui, el Circuit s’ha erigit com una de les instal·lacions esportives més modernes on cada temporada tenen lloc els principals esdeveniments del motor a escala mundial, entre els quals destaca el Gran Premi d’ Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP.