• El 080 Barcelona Fashion i Seed&Click Events, organitzaran el proper 1 de juliol aquest fòrum adreçat a emprenedors i inversors del món de la moda.   
 
El 080 Barcelona Fashion i Seed&Click Events organitzaran el primer Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda. La trobada, que tindrà lloc en el marc de la propera edició de juliol del 080 Barcelona Fashion, té com a objectiu impulsar l’emprenedoria en el món de la moda, i apropar el finançament a projectes empresarials amb futur.
 
El proper dia 14 de maig (19.00 hores, Hotel Omm. Barcelona) tindrà lloc una jornada de presentació del Fòrum, que reunirà a experts de diferents àmbits (Ecommerce, Retail, consultoria, marketing) per intercanviar experiències davant els nous reptes del sector.
 
El panell d’experts està format per Sergio Odriozola, Managing Director Mango Woman i Member of the Executive Committee; Luis Lara, Senior advisor de KPMG Fashion Industry i Managing Partner de Retalent; Enric Jové, Managing director de McCann Worldgroup i; Juan Alvarez de Lara, Founder & CEO de Seed &Click .
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com a plataforma per a la internacionalització de la moda catalana. També com a instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector.