P. Duran
Els guardonats gironins (Foto: Pere Duran)
En l’acte celebrat ahir al vespre al Liceu, el Govern va distingir amb la Creu de Sant Jordi 27 personalitats i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.
 
La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. Es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, va presidir l’atorgament de les distincions que aquest any han reconegut els gironins Lluís Coromina Isern, empresari i filantrop; Eudald Maideu i Puig, metge i promotor cultural, i la Comunitat de Monges Benedictines del Monestir de Sant Daniel de Girona.
 
A l’acte hi eren també presents la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, que van voler felicitar especialment els gironins guardonats.
 
En la foto que s’adjunta apareixen, d’esquerra a dreta, el conseller Vila, Lluís Coromina, Eudald Maideu, el president Mas, la consellera Rigau, el delegat Casadesús i una representació de la comunitat del Monestir de Sant Daniel, amb la seva priora M. Assumpció Pifarré.

1  

Fitxers adjunts

Els guardonats gironins (Foto: Pere Duran)

Els guardonats gironins (Foto: Pere Duran)
JPG | 559