• El Departament examinarà el procediment que ha aplicat l’operador ferroviari en la informació als usuaris i en la prestació dels serveis alternatius a causa de l’avaria d’un tren a la Sagrera-Meridiana
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha ordenat aquest matí l’obertura d’un expedient a la companyia Renfe per la gestió d’una incidència ferroviària que al voltant de les 8 del matí ha afectat la circulació de trens per les línies R3 i R4. L’avaria d’un tren a la Sagrera-Meridiana ha provocat retards superiors als 30 minuts i desviaments puntuals d’alguns trens que circulaven en sentit Barcelona.
 
L’objectiu de l’expedient és examinar el procediment que ha aplicat Renfe en la gestió de tota la incidència, des de la informació que s’ha facilitat als usuaris fins a la prestació dels serveis alternatius. En l’expedient també es demana a Renfe les causes per les quals s’han fet transbordaments de viatgers cap a altres trens i quines mesures s’han pres per fer-los amb totes les garanties de seguretat.
 
Una vegada recollida tota la informació, en cas de detectar-se algun incompliment del contracte de serveis per part de Renfe, el Departament de Territori i Sostenibilitat donarà continuïtat al procés amb la incoació de la corresponent sanció.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 170