• Les fortes ratxes s’han fet notar sobretot a l’extrem nord-oest del país però no han provocat incidències significatives
 
 
Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest migdia l’Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT un cop el Servei Meteorològic de Catalunya SMC ha donat per finalitzat l’avís per fort vent que afectava des d’ahir el quadrant nord-oest de Catalunya.
 
El vent ha estat fort des d’ahir al migdia a les comarques del Pirineu i Pre-pirineu, tot i que no s’han registrat trucades per emergències significatives al telèfon 112.
 
Algunes de les ratxes de vent més fortes van ser ahir i aquesta matinada a: Lac Redon (2247m) 108 km/h; Certascan (2400m) 104; Sasseuva (2228m) 97, i Ulldeter (2410m) 93.
 
Una de les incidències pel vent ha estat, segons el Servei Català de Trànsit, el tall de la carretera N-141 a Bossòst (Val d’Aran) a causa d’uns arbres caiguts a la calçada. La carretera s’ha tallat a les 7.41h d’aquest matí, i des de les 9.30 hores fins les 13.30h s’hi ha estat donant pas alternatiu.
 
A banda, i segons ha informat el Conselh Generau d’Aran, el vent ha arrencat alguns arbres a la carretera de Portilhon, i una nau de bestiar a Arres  s’ha vist greument afectada per la força del vent. Tot i els efectes del vent cap persona ha resultat ferida.