• Els treballs comporten la construcció d’una rotonda a l’accés sud del municipi i començaran aquest estiu
 
  • L’actuació compta amb una inversió prevista de 607.000 euros
rotonda Ripoll C-17
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació d’unes obres que permetran millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit a la C-17, a Ripoll. Els treballs, que es liciten per un import de 607.000 euros, consisteixen en la construcció d’una rotonda a l’accés sud del municipi. Es preveu que les obres comencin l’estiu vinent i tinguin un termini d’execució de 5 mesos.
 
Entre el punt on s’ubicarà el nou giratori, a l’accés a la bàscula de pesatge de vehicles pesants, i l’entrada a Ripoll hi conflueixen diversos accessos a la carretera des de parcel·les adjacents i hi ha situats diversos comerços i zones de serveis. La C-17 registra en aquest àmbit uns 10.000 vehicles diaris de mitjana, un 5% dels quals són pesants.
 
La rotonda que s’ha projectat permetrà la disminució de la velocitat dels vehicles, l’ordenació dels accessos existents i la prohibició dels girs a esquerres entre la futura rotonda i el municipi, fet que millorarà la seguretat i la canalització del trànsit. El giratori tindrà un diàmetre exterior de 40 metres i comptarà amb un carril de circulació. La via verda segregada paral·lela a la C-17 en aquest tram tindrà continuïtat amb la rotonda.

1  

Imatges

C-17 Ripoll rotonda

C-17 Ripoll rotonda 1659

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 143