Durant la formació s'han tractat diversos temes
Durant la formació s'han tractat diversos temes
L’Escola Agrària de Manresa, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, ha realitzat durant el mes d’abril un curs sobre cunicultura ecològica. Es tracta del primer curs d’aquestes característiques que es realitza a Catalunya.
 
El curs, de vint hores de durada, ha comptat amb la participació d’una vintena de ramaders, alguns d’ells en cunicultura i altres en diferents activitats, ecològiques o no.
 
Durant la formació s’han tractat diversos temes com ara una introducció a la producció ecològica de conills, les exigències de la normativa ecològica, opcions productives en cunicultura ecològica o les principals patologies dels conills incidint en la manera de prevenir-les. També s’ha explicat l’experiència en cunicultura ecològica a Teularet, granja experimental al País Valencià.
 
 
 
Aquest curs és una acció del projecte europeu Erasmus+
Aquest curs és una acció del projecte europeu Erasmus+
El curs s’ha completat amb una visita a Perpinyà, a una granja experimental de conills de l’Escola d’Agricultura d’aquesta ciutat; i al poble de Tavèrnoles, on els assistents del curs han pogut conèixer la granja de Jordi Vila, primer i únic cunicultors ecològic de Catalunya.
 
Cofinançat pel Pla de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, aquest curs també és una acció del projecte europeu Erasmus+ “Eco-motive”, en què participa l’Escola Agrària de Manresa. Les aportacions del curs seran un element destacat en l’elaboració del material de formació de formadors que promou aquest projecte, en l’àmbit de la ramaderia ecològica de petits animals.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

2  

Imatges

Durant la formació s'han tractat diversos temes

Durant la formació s'han tractat diversos temes 24

Aquest curs és una acció del projecte europeu Erasmus+ "Eco-motive"

Aquest curs és una acció del projecte europeu Erasmus+ "Eco-motive" 518